Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Πρώτη φορά μας έχει συμβεί»

Η σειρά των…συναισθημάτων των ποδοσφαιριστών  ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, όταν βρέθηκαν μπροστά στην απαίτηση των οπαδών να μεταβούν στο ΟΑΚΑ με…ταξί. Πρώτα έκπληξη, μετά επιχείρηση εκλογίκευσης της κατάστασης και στην συνέχεια αποδοχή του αιτήματος.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού πάντως, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορεί να παραδέχθηκαν πως δεν τους είχε ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό, αλλά έδειξαν ιδιαίτερα συγκαταβατικοί στις αντιδράσεις του κόσμου. «Πρώτα φορά που συνέβη κάτι στην καριέρα μου.

Ο κόσμος το έκανε αυτό επειδή φύγαμε με ταξί από το Καραϊσκάκη. Μας το ζήτησαν. Εμείς δεν καταλάβαμε γιατί έπρεπε να γίνει αυτό. Λέγαμε να πάμε με το πούλμαν αλλά επέμεναν. Συζητήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Και αποφασίσαμε ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Να δείξουμε πως είμαστε ομάδα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Οι παίκτες της ΑΕΚ είμαστε όλοι δυνατοί. Και είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσουμε ότι συμβαίνει στην ομάδα.

Δεν με αποτρέπουν τέτοια γεγονότα και θέλω να συνεχίσω» τόνισε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ενώ ο σκόρερ Ρότζερ Γκερέιρο πρόσθεσε «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που πετύχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βοηθήσαμε την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως το βράδυ μετά το ματς στο Καραϊσκάκη, υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας. Εμείς απλώς πήραμε μια οδηγία και την ακολουθήσαμε. Και έτσι φύγαμε με ταξί. Ήταν ένα ατύχημα εκείνο που συνέβη με τον Ολυμπιακό. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: