Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Θεωρώ fachion icon τον Σισέ!»

Η Σάσα Μπάστα βάζει τα πράγματα στην θέση τους! Ξεκαθάρισε πως δεν είναι οπαδός καμίας ομάδας, καθώς υποστηρίζει μόνο ...τους νικητές, ενώ έδωσε την απάντησή της και σε εκείνους που της προσάπτουν ότι «κατέστρεψε» τον Παναγιώτη Ταχτσίδη…
«Θεωρώ fachion icon τον Σισέ!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Αποσπάσματα της συνέντευξής της στην «Εξέδρα»:
Για τις σχέσεις με ποδοσφαιριστές:
«Τυχαίνει και με κυνηγάνε, δεν τους κυνηγάω. Μου χρεώνουν και σχέσεις βέβαια χωρίς να ξέρουν τι γίνεται…».
Για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ:
«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εμφανίσεις του, όπως και τα τατουάζ του. Το θεωρώ fashion icon».
Για το αν είναι ΑΕΚ:
«Όχι, δεν αληθεύει. Απλώς γνωρίζω περισσότερους ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ. Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Πάω με αυτούς που κερδίζουν».
Για τις κατηγορίες που τις αποδίδουν, ότι δηλαδή τον ...κατέστρεψες ως ποδοσφαιριστή:
«Αυτό είναι ακόμη πιο κουραστικό από το να μου χρεώνουν απλά μία σχέση. Εγώ στη δουλειά μου πήγαινα κανονικά όσο ήμουνα με τον Παναγιώτη (σ.σ.: Ταχτσίδη). Δεν άργησα ποτέ. Τώρα αν αυτός αργούσε στις προπονήσεις, δεν είναι κάτι στο οποίο μπορώ εγώ να επέμβω ή να φταίω. Καθένας κάνει ό,τι πιστεύει και φαίνεται και από την πορεία του».
Για το τι πρέπει να διαθέτει ένας άνδρας για να κερδίσει την καρδιά της:
«Πολλά, πάρα πολλά. Θέλω να είναι έξυπνος και να μπορεί να μου κερδίσει το ενδιαφέρον. Δεν θέλω μονότονη σχέση. Θέλω να υπάρχει και ζήλεια…».
Για το αν θα ντυθεί άμεσα νυφούλα:
«Μακριά και αγαπημένοι, που λένε. Σε 15 χρόνια έχω σκοπό να το κάνω. Γελάω με όσα ακούγονται σχετικά με τους αρραβώνες μου…».
Για τα τατουάζ που έχει κάνει:
«Όλα σημαίνουν κάτι για μένα. Πιο ιδιαίτερο όμως είναι αυτό που έχω κάνει στην σπονδυλική μου στήλη στα ισπανικά και σημαίνει ‘μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει’».

Δεν υπάρχουν σχόλια: