Κυριακή 3 Απριλίου 2011

"Μην την πεθάνουμε την ...ετοιμοθάνατη"!

Μετά τον Αδαμίδη, και ο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει από την ΑΕΚ. "Όταν κάποιος είναι ετοιμοθάνατος στην οικογένειά σου, δεν τον αφήνεις να πεθάνει. Όσοι αγαπάνε την ΑΕΚ, ταυτίζονται με αυτά που λέω".
"Μην την πεθάνουμε την ...ετοιμοθάνατη"!
Τα σενάρια φυγής του διέψευσε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ισπανός δήλωσε ότι δεν θα αφήσει την ΑΕΚ να πεθάνει καταθέτοντας τα όπλα, παραδέχτηκε ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ντροπιαστική, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα που δημιοργήθηκε με την μετακίνηση των ποδοσφαιριστών με ταξί.
«Δεν ξέρω πως θα είχε αντιδράσει μία ομάδα μετά από τα όσα περάσαμε σήμερα. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο καλό καις το δεύτερο μέτριο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπεροχή. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο για 10 λεπτά. Είχαμε 10 τελικές φάσεις. Ο Ατρόμητος είχε μία σε κάθε ημίχρονο», σχολίασε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε:
«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική και πολύ δύσκολη. Σημαντική μετά την ήττα του Πναθηναϊκού στις Σέρρες. Ακούσαμε και χειροκροτήματα στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θα πάει μπροστά…»
Για το κλίμα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ είπε: «Οι φίλαθλοι είναι πολύ εκνευρισμένοι. Ήταν μία ντροπιαστική ήττα, μετά την τεράστια προσπάθεια στην Τούμπα. Υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός λαθών. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω γι’ αυτό το παιχνίδι. Δουλεύω στο παρόν για να χρίσουμε το μέλλον. Ήταν ένα μάθημα για εμάς! Σέβομαι όλους εκείνους που ταυτίζονται με την ομάδα αυτή. Όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψη τους. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω! Το εύκολο είναι το βάλω στα πόδια και να τρέξω!»
Όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει στο τέλος της σεζόν τόνισε: «Όταν κάποιος στην οικογένεια είναι ετοιμοθάνατος δεν τον αφήνεις να πεθάνει. Έτσι και εγώ, δεν θα αφήσω την ΑΕΚ να πεθάνει! Η ΑΕΚ δεν έχει τώρα τα προβλήματα. Τα έχει χρόνια. Είμαι 6 μηνες και δεν θα την αφήσω… Υπάρχει πολύς κόσμος που λειτουργεί γι’ αυτήν την ομάδα…»
Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την μετακίνηση των παικτών από το ξενοδοχείο στο ΟΑΚΑ με ταξί δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα έχω πει ότι πρέπει να προσαρμοστώ στις εδώ συνθήκες. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα, όχι η ΑΕΚ στην Ισπανία. Δεν θα πάω ενάντια κανενός. Όσοι αγαπάνε την ΑΕΚ ταυτίζονται με αυτά που λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: