Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Δερμιτζάκης: «Εγινε κάτι... πρωτόγνωρο»

Δεν μπορούσε να χωνέψει το 1-2 ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του. «Ασχολούμαι γύρω στα 10 χρόνια με την προπονητική, αυτό το πράγμα που είδα σήμερα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω ότι είμαστε σχετικά νέοι στο να το δούμε για να αναθεωρήσουμε πράγματα πάνω στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ομάδα που δε βάζει γκολ, όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν παίρνει τίποτα από το ματς» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, κι αυτό οφείλεται στον Σάκη Τσιώλη αλλά νομίζω ότι σήμερα αν κάποιος έπρεπε να πάρει το ματς, αυτός ήταν ο Αστέρας. Γιατί σε όλο το ματς είχαμε καλή απόδοση, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, 2 στο πρώτο και 6 στο δεύτερο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η αποβολή αλλά είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης τόνισε: «Σίγουρα δεν έχουμε τύχη αλλά σε μεγάλο ποσοστό υπάρχει ανικανότητα στο γκολ. Δεν είναι κάτι σημερινό αλλά γίνεται σε όλο το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή στατιστική σε τελειώματα αλλά τη χειρότερη σε γκολ. Ο αντίπαλος με μια φάση έκανε το γκολ γιατί το πέναλτι είναι υποψία ευκαιρίας».

Ενώ για την παραμονή είπε: «Αν κερδίζαμε σήμερα, βάσει αποτελεσμάτων θα ήμασταν καλά αλλά και πάλι βάσει αποτελεσμάτων θα παλέψουμε να πετύχουμε το στόχο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: