Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τσιώλης: "Παίξαμε με ψυχή και σώμα"

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ο Νέρι Καστίγιο είχε μία κακή στιγμή και πως περιμένει στα πλέι οφ να είναι πιο σοβαρος. Πορτίγια: "Ζωντανοί για τα πλέι οφ".
"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε αυτήν την φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν ήταν μόνο το δικό μας παιχνίδι σημαντικό και κρίσιμο. Ένα παιχνίδι γεμάτο με πάθος και δύναμη.


Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο να κυνηγάνε την νίκη και με κορυφαία στιγμή το πέναλτι της Τρίπολης. Ο Άρης όμως με το μέταλλο που τον διακρίνει ως μία μεγάλη και ιστορική ομάδα θα συνεχίζει να παλεύει για να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να πανηγυρίσει ο κόσμος του την συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ", ήταν τα πρώτα λόγια του Τσιώλη.
Στη συνέχεια είπε για τον Αστέρα: "Η Τρίπολη είναι μία ομάδα με υγεία και είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτήν θέση. Θέλω να πιστεύω ότι έχει τα αποθέματα και να παλέψει αλλά και αν χρειαστεί να επιστρέψει γρήγορα στην κατηγορία. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια".


Για το τι έκανε από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον Άρη είπε: "Το πρώτο πράγμα που επισήμανα στα παιδιά από την πρώτη στιγμή ήταν να καταλάβουνε σε ποια ομάδα βρίσκονται και εκπροσωπούν.


Για αυτό και έχουνε την υποχρέωση να παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δείξανε και σήμερα ότι έχουνε τα ψυχικά αποθέματα. Προσπάθησα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα και να πιστεύουνε στην νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό και είχα καλούς αποδέκτες".


Για το αν μίλησε με τον Καστίγιο για την φάση της αποβολής του δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του λέγοντας: "Έχω μιλήσει με τον Νέρι από την πρώτη μέρας που πήγα στον Άρη. Του έχω πει κάποια πράγματα και το πώς θα πρέπει να διαχειρίζεται τα νεύρα του και θα πρέπει να προσέχει και είναι περισσότερο συγκεντρωμένος. Του εξήγησα ότι είναι μία επένδυση για τον Άρη και ελπίζω ότι ήταν μία κακή στιγμή για αυτόν και ότι πήρε το μάθημά του και ελπίζω να τον έχουμε στα πλέι οφ".


Για την διαιτησία είπε: "Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί πλέον είναι η διαιτησία. Τα πρώτα χρόνια επηρέαζε την ψυχολογία μου για όλη την εβδομάδα. Αν πράγματι ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι έχω την ευκαιρία να το δω στην τηλεόραση το βράδυ".

"Συνεχίζουμε και ελπίζουμε"

Κριστιάν Πορτίγια: «Η αίσθηση που έχω την στιγμή αυτή είναι η καλύτερη γιατί κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που μας κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για τα πλέι οφ και πλέον θα πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι.


Μας ενδιαφέρει να έρχεται η νίκη και όχι το πώς θα έρχεται αυτή. Είτε με ανατροπή είτε με άλλο τρόπο με το γκολ που μας έλειπε να έρχεται πολύ πιο εύκολα. Έχουμε πλήρη επίγνωση για το πόσο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε και τα γκολ και αν το κερδίσουμε θα πάμε για το τελευταίο που θα είναι το σημαντικό».


Νίκος Λαζαρίδης: «Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε για τα πλέι οφ στα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: