Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Thriller» στη Φούλαμ!!

Η Πρωταπριλιά φαίνεται πως συνεχίζεται για τους οπαδούς της Φούλαμ, οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους στο «Κρέιβεν Κότατζ» για τον κυριακάτικο αγώνα με την Μπλάκπουλ βρέθηκαν μπροστά σε μία… «bad» έκπληξη.

Οι φίλαθλοι του λονδρέζικου συλλόγου έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το τεράστιο άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ομάδας τους.

Ντυμένος με ασημί σακάκι, το σήμα-κατατεθέν παντελόνι του, τα άσπρα καλτσάκια και το γνωστό γάντι του, ο ανδριάντας του «βασιλιά» της ποπ… αποκαλύφθηκε λίγη ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης από τον ιδιοκτήτη της Φούλαμ, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος ήταν στενός φίλος με τον διάσημο τραγουδιστή που «έφυγε» από τη ζωή πριν από ενάμιση χρόνο.

Οι αντιδράσεις των οπαδών ήταν άμεσες με ανάλογα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter.

«Το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει», έγραψε ένας φίλαθλος εν ονόματι, Τζο Ρόμπερτς, ενώ ο Στίβεν Γουόρντ πρόσθεσε: «Αυτό το άγαλμα μοιάζει φτηνό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μάικλ Τζάκσον, όμως είναι κακοντυμένος».

Από την πλευρά του ο Αλ Φαγιέντ έσπευσε να υπεραμυνθεί του αγάλματος που «έστησε» έξω από το «Κρέιβεν Κότατζ», ξαποστέλλοντας όσους οπαδούς εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο… διάολο!

«Γιατί είναι παράξενο;» αναρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ μετά τα αποκαλυπτήρια και πρόσθεσε: «Οι ποδοσφαιρόφιλοι το λατρεύουν. Αν κάποιοι ανόητοι φίλαθλοι δεν καταλαβαίνουν και δεν εκτιμούν ένα τέτοιο δώρο τότε μπορούν να πάνε στο διάολο! Δεν θέλω να είναι οπαδοί της ομάδας. Αν δεν καταλαβαίνουν και δεν πιστεύουν σε αυτά που πιστεύω εγώ, τότε ας πάνε στην Τσέλσι ή οπουδήποτε αλλού».

«Ο κόσμος θα κάνει ουρές για να έρθει και να το επισκεφτεί από όλη τη Βρετανία και είναι κάτι για το οποίο εγώ και ο καθένας θα έπρεπε να είναι περήφανος», τόνισε ο Αλ Φαγιέντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: