Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η κίνηση του Μουρίνιο που συγκλόνισε τον Πρεθιαντο!

Μπορεί Μανουέλ Πρεθιάντο και Ζοσέ Μουρίνιο να μην είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά απ’ ότι φαίνεται όλα αυτά ανηκουν στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος μετά την ήττα της Ρεάλ απο την Χιχόν πήγε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και έδωσε τα χέρια (!) με όλους τους αντιπαλους.

Σε αυτή την κίνηση στάθηκε και ο τεχνικός της Χιχόν που είπε: «Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τη συμπεριφορά του. Μπήκε στα αποδυτήρια για να μας συγχαρεί και μας έχει συγκλονίσει. Έδωσε τα χέρια με όλους μας. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...»!

«Αυτή τη σεζόν έχουμε παίξει καλά κοντρα σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπάρτσα, η Ατλέτικο, η Ρεάλ και η Βιγιαρεάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», κατέληξε ο Πρεθιάντο.


Εμείς να θυμίσουμε ότι Πρεθιάντο και Ζοσέ Μουρίνιο είχαν μεγάλη κόντρα καθώς ο προπονητής της Χιχόν είχε δεχτεί  έντονη κριτική από τον Πορτογάλο στον πρώτο γύρο. Ο  «Special One» είχε κατηγορήσει τον συνάδελφο του ότι δεν χρησιμοποίησε ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρούσε το ματς χαμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: