Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η παρέλαση ονομάτων, ξανάρχισε!!

Το σίριαλ με την προσπάθεια να εξασφαλίσει η ΑΕΚ όλα τα απαραίτητα έγγραφα για έναν πλήρη φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, είχε μονοπωλήσει την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Και είχε στείλει στο…παρασκήνιο την υπόθεση της αναζήτησης «συμπαικτών» από τους μεγαλομετόχους. Όχι πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. 

Είναι δεδομένο πως τόσο ο Νίκος Νοτιάς, όσο και κυρίως ο Πέτρος Παππάς, ψάχνουν και μάλιστα εναγωνίως για επενδυτές που θα μπουν στην μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ. Κάτι άλλωστε που έχει γράψει και το ThePlayer εδώ και καιρό. Όμως αυτή η διαδικασία αναζήτησης, έχει προκαλέσει και μια μικρή…παρέλαση υποψηφίων από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αρχή έγινε με τους Δαλακούρα και Μακρή, που υπήρχε στις δυο περιπτώσεις αυτές και καπνός και φωτιά και συνεχίστηκε τώρα με τον Τάσο Χαντζή. Μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση ο θησαυρός αποδείχθηκε νωρίς…άνθρακας. Με τις δηλώσεις που έκανε περί της παρουσίας του κάθε Κυριακή στο Καραϊσκάκη για τα ματς του Ολυμπιακού, διέλυσε κάθε φήμη περί εμπλοκής του στην ΑΕΚ. 

Αντιθέτως είναι δεδομένο πως υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις με τον Γιώργο Δαλακούρα, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών. Με την προοπτική όμως, οτιδήποτε πρόκειται να γίνει, να τεθεί επί τάπητος μετά το τέλος της σεζόν. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: