Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Καράογλου: «Δεν πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή…»

Ένας από τους «πρωτοστατούντες» στην υπόθεση ανατροπής της απόφασης εις βάρος του Ηρακλή, ο βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, ο Θόδωρος Καράογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο ζήτημα της δικαίωσης του «Γηραιού». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν κάποιοι δεν έλεγαν πριν από ένα μήνα ότι όλα είναι καλά κι ωραία. Τώρα εκ των υστέρων προσπαθούμε να διορθώσουμε ότι πραγματικά μπορούμε να προλάβουμε. Μπροστά μας υπάρχει το πρόβλημα της Πέμπτης, όπου ο Ηρακλής κατηγορείται για την πλαστή φορολογική ενημερότητα. Αν ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος, θα δούμε τη συνέχεια με αισιοδοξία.
Τότε θα αφοσιωθούμε αποκλειστικά στην αναίρεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής. Μας μένει η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Έχουμε μιλήσει με αρκετούς νομικούς και καταλάβαμε ότι μια ενδεχόμενη προσφυγή στο CAS θα αργήσει πάρα πολύ να εκδικαστεί, θα είναι πολυέξοδη και πιθανότατα αρνητική. Εκεί αν διαπιστώσουν το παραμικρό ψεγάδι στο θέμα του φακέλου, θα λάβουν μια σίγουρα καταδικαστική απόφαση.
Ανήκουμε όλοι στην οικογένεια του Ηρακλή και πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που υπάρχει για να ανατραπεί η καταδικαστική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Γίνονται πολλές επαφές με πολλούς ανθρώπους και το γεγονός ότι στην Επιτροπή βρίσκονται τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου, τρεις μεγάλες μορφές της ιστορίας του Ηρακλή, μας βοηθάει να ανοίγουμε πόρτες που βρίσκονται πάρα πολύ ψηλά
Θα δώσουμε μια πολύ σκληρή μάχη, πρέπει όμως πρώτιστα να πάνε όλα καλά την Πέμπτη κι από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες. Δεν πάμε σίγουρα σαν πρόβατα στη σφαγή, έχουμε πιθανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: