Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Δεν υπάρχει συμφωνία Φορλάν-Μπεσίκτας»

Δημοσιεύματα από την Τουρκία θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Φορλάν, να αποχωρεί από την ισπανική ομάδα και να μετακομίζει στη Κωνσταντινούπολη, για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Πριν από μερικές ημέρες, ο ισπανικός Τύπος υπογράμμιζε ότι μεταξύ του διεθνή Ουρουγουανού και του προπονητή του συλλόγου, Κίκε Φλόρες (ο οποίος πάντως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν), έχει ξεσπάσει κόντρα, με αποτέλεσμα ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ατλέτικο.
Έτσι, το τούρκικο κανάλι «NTV Spor» δεν έχασε την ευκαιρία και δημοσίευσε ότι μεταξύ της Μπεσίκτας και του 31χρονου επιθετικού υπάρχει συμφωνία συνεργασίας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, τουλάχιστον όπως είπε στην ισπανική εφημερίδα «AS» ο μάνατζερ του Φορλάν, Ντάνιελ Μπολοτνίκοφ.
«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Μπεσίκτας. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία δεν είναι σωστές. Περίπου πριν ένα μήνα άνθρωποι της Μπεσίκτας με ρώτησαν για τον Ντιέγκο και τους είπα ότι δεν θα σκεφτεί το μέλλον του πριν το τέλος της σεζόν. Δεν υπήρξε άλλη επαφή με την τουρκική πλευρά», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Ουρουγουανού και ολοκλήρωσε: «Δεν υπάρχει σχεδιασμένη επαφή με την ομάδα και επαναλαμβάνω ότι δεν θα μιλήσω γι΄αυτό πριν το τέλος της σεζόν και μέχρι ο Ντιέγκο να σκεφτεί αυτό που είναι καλύτερο για το μέλλον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: