Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ότι πουν, θα μείνει… μεταξύ τους

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί το προαναγγελθέν ραντεβού, μεταξύ της διοίκησης και του Σάκη Τσιώλη. Όπως είχε τονίσει ο 52χρονος τεχνικός μετά το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στη Ξάνθη, την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας για να τους παραδώσει την έκθεση του. Η τρίτη λοιπόν έφθασε και οι δύο πλευρές θα τα βάλουνε…κάτω, με τον Καρδιτσιώτη να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει από το υπάρχον υλικό, για τους «πιτσιρικάδες» που πιστεύει και θέλει να τους πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και φυσικά για τις θέσεις στις οποίες πρέπει να γίνουν κινήσεις την μεταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.
Μέχρι στιγμής, πολλά έχουν ακουστεί- σχετικά πάντα- με την έκθεση, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σαφώς και υπάρχουν ενδείξεις για κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του έλληνα τεχνικού. Το βέβαιο είναι, ότι απ΄ όσα θα συζητηθούν στη σημερινή συνάντηση, δεν θα βγει τίποτα προς τα έξω. Ότι ειπωθεί, θα μείνει «εφτασφράγιστο» μυστικό, μιας και επιθυμία του Σάκη Τσιώλη, είναι πρώτα να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές και μετά να βγει η λίστα στη δημοσιότητα. Κάτι στο οποίο συμφωνεί απόλυτα και η διοίκηση για τους δικούς της λόγους.
Ο Θανάσης Αθανασιάδης και οι συνεργάτες του, δεν θέλουν να εντυπωσιάσουν τον κόσμο, εν΄ όψει εκλογών, περνώντας το μήνυμα ότι θα κινηθούν για την απόκτηση του τάδε ή του δείνα ποδοσφαιριστή. Η πάγια θέση τους, είναι να περιμένουν τις εκλογές της Κυριακής και εφόσον επανεκλέγουν, τότε θα μιλήσουν για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: