Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος Δώνης φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Φαβορί για την αντικατάσταση του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο Γιώργος Δώνης! Ο Ελληνας τεχνικός φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο πιο πιθανός υποψήφιος για να φορέσει την πράσινη φόρμα τη νέα

Μπορεί ο Φερέιρα να έχει ακόμα υποστηρικτές εντός του Παναθηναϊκού, αφού –και δικαίως– κρίνεται ότι έπεσε στις πλέον αντίξοες συγκυρίες, όμως δείχνει αναγκαίο ένα ηλεκτροσόκ. Πάντα η αναφορά για την αλλαγή γίνεται για μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Τα σενάρια για τον Δώνη «φούντωσαν» χθες και συμπεριλάμβαναν και σχέδια της διοίκησης του Ατρομήτου να τον αντικαταστήσει. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ελληνα τεχνικό να έχει δεχθεί τηλεφώνημα από άνθρωπο του Τριφυλλιού, ώστε να παραμείνει stand by. Μάλιστα, ο Δώνης παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, για να έχει όσο το δυνατόν πιο σφαιρική εικόνα για το ρόστερ.

Ο Δώνης δέχθηκε χθες δεκάδες τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους, αλλά και γνωστούς, πάντα με την ίδια ερώτηση: «Πας στον Παναθηναϊκό;». Ο ίδιος διέψευσε με... τρόπο.

Στόχος των Πρασίνων είναι να έχει βρεθεί ο διάδοχος του Φερέιρα με τη λήξη των πλέι οφ για να μη χαθεί και άλλος χρόνος. Αουτσάιντερ παραμένει πάντα ο Κούπερ, ενώ η λίστα περιέχει και ονόματα αρκετών ξένων τεχνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: