To... δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης, με επιστολή που έστειλε στην ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του πρώτου αντιπροέδρου επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους.
Σίγουρα συνιστά μια... έκπληξη πρώτου μεγέθους η απόφαση αυτή καθώς από το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Μαρινάκης αγόρασε τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν ο πιο άμεσος συνεργάτης του. Τελικά με την επιστολή που έστειλε όπως τόνισε λόγω φόρτου εργασίας, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας.
Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, βοηθώντας τον όποτε του επιτρέπει το πρόγραμμά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αν ήταν αιφνίδια αυτή η παραίτηση, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Άλλωστε συνδέονται με φιλία εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν συνεργαστεί πολύ στενά για αρκετά και πολύ σοβαρά ζητήματα του Ολυμπιακού. Από την άλλη το κενό που αφήνει φεύγοντας από την θέση του ο Κομινάκης θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα.