Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η απάντηση του Σαρρή…

Τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της παράταξης του κ. Στεφανίδη «Άρης Ενότητα» έδωσε με δηλώσεις του στο «Μ» ο Δημήτρης Σαρρής.
Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ουσιαστικά δεν άκουσα τίποτα σημαντικό. Ούτε κάτι μη σημαντικό. Ότι θα αλλάξουν τους συνεργάτες είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν μας είπαν ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Σχετικά με το θέμα των χορηγιών. Είμαστε η πρώτη ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα στις χορηγίες. Δεν μας είπαν πόσο καλύτερα θα πάνε σε αυτό το «κομμάτι». Δεν μας είπαν, αν έχουν κάποιες εταιρίες. Προφανώς θα διαχειριστούν τα έσοδα από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει εμείς. Για μένα παίζουν ρόλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Αλλά όταν υπάρχουν από την μια επτά επιχειρηματίες και απ΄ την άλλη κανένας, τότε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στη περίπτωση που εκλεχθεί η παράταξη του κ. Στεφανίδη.
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ψηφοδέλτιο του κ. Στεφανίδη, αλλά για ψηφοδέλτιο του κ. Φουρλίγκα. Ο κ. Στεφανίδης προφανώς δε γνωρίζει ότι πρέπει να ζητήσει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο για να καταλάβει θέση προέδρου ή διευθύνοντα συμβόλου. Και αν την ζητήσει αυτή δεν θα γίνει δεκτή. Εκτός φυσικά αν αποποιηθεί της δικηγορικής του ιδιότητας. Έτσι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Φουρλίγκας. Θα πρέπει να το έχουμε στα υπόψιν μας αυτό».
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του Άρη, ζήτησε εκ μέρους όλης της διοίκησης από τον κ. Ιατρού να ζητήσει συγνώμη για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της «Άρης Ενότητα».
«Ζητάμε από τον κ. Ιατρού να κάνει δήλωση σε όλες τις εφημερίδες και να ζητήσει συγνώμη, για το γεγονός ότι είπε, ότι εφόσον αυτοί οι άνθρωποι(σσ νυν διοίκηση) δεν έβαλε χρήματα, δεν βάλουνε ούτε και αυτοί. Θέλω να τον πω ότι αυτοί οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση έχουν βάλει πολλά χρήματα στον Άρη, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει το άλλο ψηφοδέλτιο. Του ζητάμε λοιπόν ζητήσει συγνώμη, γιατί αλλιώς θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Αν θέλει ας έρθει στο λογιστήριο να δει.
Παράλληλα, ο κ. Στεφανίδης κατάφερε πριν γίνει διοίκηση, να αναιρέσει ήδη την εμπιστοσύνη -που ο ίδιος τονίζει -ότι έχει στον κ. Τσιώλη, λέγοντας ότι οι ομάδες Κ20 και Κ17 είναι καλύτερες από την ανδρική. Εγώ να το δεχθώ αυτό, γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο στα τμήματα υποδομής. Θέλω να μας πουν όμως, στη περίπτωση που εκλεχθούν, πως θα ζητήσουν από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να παίξουν, μετά την απαξίωση που τυγχάνουν προς το πρόσωπο τους;».
Στο τέλος, ο Δημήτρης Σαρρής εξέφρασε την δική του άποψη αναφορικά με τα όσα άκουσε:
» Ότι είπαν, το έχουμε κάνει ήδη εμείς. Θεωρώ ότι κάποιες από τις ιδέες τους κρίνονται επικίνδυνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: