Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Ποιος δεν θα πόνταρε στη νίκη του Ατρομήτου;»

Δηλώσεις για το χαρακτηρισμό του ματς Διαγόρας – Ατρόμητος (0-1) ως «ύποπτου», έκανε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε πως τα σχετικά δημοσιεύματα πλήττουν την ομάδα και τον ίδιο και πρόσθεσε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει τις αρχές στις σχετικές έρευνες.
«Ποιος δεν θα πόνταρε στη νίκη του Ατρομήτου;»
Μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» ανέφερε: «Στην κοινωνία του ποδοσφαίρου όλοι γνωρίζουμε αν ο Γιώργος Σπανός ασχολείται με το συγκεκριμένο σπορ. Ο καθένας έχει την πορεία του στον χώρο.

Τώρα γιατί θεωρήθηκε ύποπτο ένα παιχνίδι στο οποίο μία ομάδα σαν τον Ατρόμητο νίκησε 1-0 μία ομάδα κατώτερης δυναμικότητας όπως τον Διαγόρα, ο οποίος έχει και τόσα προβλήματα. Δεν είναι φυσιολογικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; Εγώ δεν παίζω στοίχημα. Κατηγορηματικά.

Δέκα στους δέκα θα πόνταραν στη νίκη του Ατρομήτου. Τι προκαλεί το σκορ; Ποιος δεν γνωρίζει τι εστί Σπανός; Να μην λέμε πράγματα χωρίς αποδείξεις. Η νίκη του Ατρομήτου ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα».


Για το Βόλος – Ατρόμητος και το Ιωνικός – Ατρόμητος 0-1, που επίσης βρίσκονται στην λίστα της ΟΥΕΦΑ ανέφερε: «Με τον Βόλο που είναι 1-1 τα χρήματα είχαν πονταριστεί στο διπλό. Το γνωρίζουν στην ΟΥΕΦΑ».

Και στο τέλος πρόσθεσε: «Είμαι στην διάθεση των αρχών για να μπορέσω να βοηθήσω και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Με πλήττουν αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με ερευνήσουν. Θα είναι αμαρτία να καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Ξέρουν όλοι ποιος είναι ο Σπανός. Πλήττομαι με αυτά τα δημοσιεύματα ως επιχειρηματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: