Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ποινικές διώξεις σε οπαδούς του ΟΦΗ!!

Ποινικές διώξεις για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις, άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος επτά οπαδών του ΟΦΗ, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα εκτεταμένα επεισόδια, που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της μετάβασης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα, από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Ποινικές διώξεις σε οπαδούς του ΟΦΗ
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου με τη λεωφόρο «Μάχη Κρήτης», όπου περίπου 300 οπαδοί με διακριτικά του ΟΦΗ, είχαν στήσει καρτέρι στην αποστολή των φιλοξενούμενων, την οποία συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί πέταξαν στους αστυνομικούς μολότοφ και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα ένστολων, εκ των οποίων οι πέντε μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα από το πόδι του ενός τραυματία οι γιατροί έβγαλαν επτά σκάγια, τα οποία προφανώς βρίσκονταν στις μολότοφ που εξερράγησαν.
Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξω από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, ένα 40χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν προηγηθεί. Παράλληλα, από φωτογραφικό υλικό που επεξεργάστηκαν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν άλλα έξι άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην συνολική δικογραφία που υπεβλήθη στον Εισαγγελέα.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές ποινικές διώξεις. Οι άλλοι έξι που διώκονται, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πρόκειται να κληθούν στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: