Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σκούφαλης: «Κορυφαίος Έλληνας ο Τσιώλης»

Ένας από τους MVP της φετινής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μανώλης Σκούφαλης, μίλησε για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, για το φιλικό της Τετάρτης με τον Άρη, αλλά και για τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Σκούφαλης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 9.87» τονίζοντας αρχικά: «Από την έναρξη του πρωταθλήματος δείξαμε ότι θα είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που έπρεπε να παλέψουμε την τελευταία αγωνιστική για τον τίτλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ωστόσο, αρχικός στόχος ήταν να ανέβουμε κάτι που επιτεύχθηκε. Ο κόσμος των Ιωαννίνων αγαπάει την ομάδα και είναι πάντα κοντά της. Όπου και να παίζουμε είναι δίπλα μας. Ήταν δύσκολη χρονιά γι' αυτούς. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και του χρόνου θα θαυμάζουν την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».
 
Για το αν θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα: «Δεν το γνωρίζω».
 
- Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του: «Βοήθησα την ομάδα και φυσικά νιώθω δικαιωμένος. Επέλεξα τον ΠΑΣ καθώς θεώρησε ότι θα κερδίσει την άνοδο κάτι που τελικά έγινε».
 
- Για το γκολ του Σιαλμά που έβαλε και την δική του. πινελιά: «Ήταν πανέμορφο γκολ. Έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακό γιατί πέτυχαν όλα όσα επιχειρήσαμε στη συγκεκριμένη φάση».
 
- Για το φιλικό με τον Άρη: «Είναι σημαντικός αγώνας καθώς τα χρήματα θα πάνε στην Football League 2. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν έσοδα αρκετά και αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε».
 
- Για το αν έχει παρακολουθήσει τους «κίτρινους»: «Όχι σε όλα τα παιχνίδια. Τον είδα στην Ευρώπη που έκανε φοβερή πορεία. Στο πρωτάθλημα έκανε κοιλιά. Δεν ήταν ο Άρης που βλέπαμε εκτός των συνόρων. Με την συμβολή του Τσιώλη η ομάδα παρουσίασε καλύτερη εικόνα».
 
- Για τα «σκαμπανεβάσματα»: «Είχε κάνει πολύ καλή πορεία με τον Κούπερ. Μπορεί να μην βγήκαν κάποια πράγματα. Η ομάδα δεν μας έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις. Υπήρχαν προβλήματα που τα ξέρουν οι προπονητές. Τώρα με τον Τσιώλη θα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Πάντα παίζει ψηλά και σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι φοβερός άνθρωπος. Τον γνωρίζω, αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε».
 
- Για το αν ο Τσιώλης είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής: «Είναι και το έχει αποδείξει. Όπου και αν πήγε, παρουσίασε έργο. Ξέρει και παίρνει το καλύτερο απ' όλους τους παίκτες του».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: