Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να παρέμβει καταλυτικά για την ανασύνταξη της ομάδας και να μιλήσει στους παίκτες για την προβληματική τους εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. Πάει και Τούμπα.
Όπως για την πλειοψηφία των οπαδών του Δικεφάλου, έτσι και για τον Θοδωρή Ζαγοράκη η εμφάνιση της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ δημιούργησε έντονο προβληματισμό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη αρχίσει μία σειρά επαφών με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ αυτές θα συνεχιστούν και την Τρίτη καθώς αναμένεται να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση της Τούμπας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει σκοπό να μιλήσει τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή, με τον οποίο είναι αρκετά δυσαρεστημένος για τις επιλογές του. Σχετικά με τους παίκτες, όπου αξίζει να αναφέρουμε ότι επίσης παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του προπονητή τους, ο «Ζαγόρ» θέλει να ακούσει τι έχουν να πουν για τις τελευταίες εμφανίσεις – ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ – και να τους ξεκαθαρίσει ότι για το ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων η νίκη και μόνο, μια και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στα πλέι οφ.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι για το απόγευμα της Τρίτης στις 16:00 έχει προγραμματιστεί η τακτική συνεδρίαση της Λίγκας, και εφόσον ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει σκοπό να συναντηθεί με τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος στην Τούμπα, κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί από άλλο στέλεχος της ΠΑΕ.