Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Είναι το ματς της χρονιάς, δεν το χάνω»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά σύμφωνα με όσα έλεγε στους συμπαίκτες του, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στον πάγκο με ΑΕΚ. Η απόφαση στον Χάβο…
«Είναι το ματς της χρονιάς, δεν το χάνω»
Ο Πορτογάλος άσος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης και παρά το γεγονός ότι δεν έδειξε 100% έτοιμος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, για το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Ο Βιεϊρίνια μιλώντας με τους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, εξέφρασε επανειλημμένα την επιθυμία του να παίξει στο αυριανό ματς, σημειώνοντας πως «είναι το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα για φέτος. Δεν θα το χάσω με τίποτα. Δεν έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τώρα όμως θα παίξω κανονικά».
Βέβαια, η απόφαση για το αν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα ανήκει αποκλειστικά στον Μάκη Χάβο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ διαπίστωσε σήμερα πως ο Πορτογάλος δεν είναι ακόμα έτοιμος, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί παρά να… ρισκάρει. Το πιθανότερο είναι να του δώσει φανέλα βασικού, έστω και ένα ημίχρονο ή 60 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: