Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μέσα ο Βιεϊρίνια, νοκ άουτ ο Μουσλίμοβιτς!!

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της προετοιμασίας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ (19:30) και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.
Συγκεκριμένα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας με αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή.
Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος και ο Ελ Ζαρ, ο οποίος επίσης είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προληπτικά, όμως ο Μαροκινός συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τουλάχιστον κανονικά έβγαλαν το πρόγραμμα της προπόνησης οι Λίνο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι υπολογίζονται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παρά τους μικροτραυματισμούς τους.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Άλβες Λίνο βγήκε «καθαρή», ενώ και το οίδημα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο δικέφαλο δείχνει να έχει υποχωρήσει.
Τέλος, στην αποστολή μετά από καιρό βρίσκονται οι Σακελλαρίου και Σαβίνι, ενώ κόπηκαν οι τραυματίες Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο και ο τιμωρημένος Τσιρίλο.
Αναλυτικά οι παίκτες που παίρνει ο Χάβος στην αποστολή είναι:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.
Υπό το βλέμμα της διοίκησης
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι την προπόνηση παρακολούθησαν όλοι οι σύμβουλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι κ.κ. Ζαγοράκης, Μιχαηλίδης, Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης, μαζί και οι νέοι της διοικητικής ομάδας, Πρέλεβιτς, Χατζόπουλος και Ραπτόπουλος, δείχνοντας ότι είναι κοντά στην ομάδα όχι μόνο στους αγώνες, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: