Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τα πιο μαύρα γενέθλια της ιστορίας της…

Μία σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η σημερινή. Η Λάρισα γιορτάζει τα γενέθλιά της, αφού ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1964.
Τα πιο μαύρα γενέθλια της ιστορίας της…
Η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που έχει πάρει πρωτάθλημα! Με δυο κύπελλα Ελλάδας, αλλά και συμμετοχές στην Ευρώπη! Κι όμως, η Λάρισα δεν μπορεί να γιορτάσει. Δυστυχώς…
Μια ομάδα με πολύ κόσμο από πίσω της, αλλά και με συμπάθειες στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι στην Β’ εθνική και θα πρέπει να προσπαθήσει του χρόνου για να επιστρέψει στα σαλόνια της superleague.
Η επέτειος αυτή είναι η πιο μαύρη στην ιστορία του συλλόγου επειδή η πτώση συνδυάστηκε με ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός. Με ένα γήπεδο – στολίδι που αντί να φέρει την άνοιξη έφερε την βαρυχειμωνιά. Παράδοξο!
Η Λάρισα είναι από τις ομάδες – κεφάλαια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με άλλους ιστορικούς συλλόγους που κατά καιρούς μπλέκουν σε περιπέτειας υποβιβασμών.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, λοιπόν, θα πρέπει να καταλάβουν τα λάθη που οδήγησαν στην Β’ εθνική την ΑΕΛ για να μπορέσουν να ξαναφέρουν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει. Και τα επόμενα γενέθλια να τους βρουν στην Α’ εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: