Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Γιατί όχι στην Ελλάδα;»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε στο Onsports και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προπονήσει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας!

Έχοντας φτάσει στα 59 του χρόνια, ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα σε ότι αφορά το συλλογικό επίπεδο. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στο Onsports ο επόμενος στόχος του είναι να προπονήσει μία εθνική ομάδα, καθώς στην ηλικία που βρίσκεται θέλει χαλαρότερους ρυθμούς δουλειάς. Επίσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει και στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα.
«Στην ηλικία που βρίσκομαι, και έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, θέλω να προπονήσω μία εθνική ομάδα. Γιατί όχι και την Ελλάδα; Ειδικά αν οι ακαδημίες του Άγιαξ λειτουργήσουν όπως θέλουμε και αναδειχθούν αρκετά ταλέντα, θα είναι ακόμα καλύτερα», είπε στο Onsports ο Ολλανδός τεχνικός.
Επίσης θυμήθηκε και την πρόκριση του «Αίαντα» στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό το 1995, όπου ο Άγιαξ, επικράτησε με 3-0. Ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε το… όπλο της ομάδας του, αλλά και το μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού.
«Μετά από την ήττα μας, γίναμε η πρώτη ομάδα που ανατρέψαμε εις βάρος μας σκορ. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το λάθος του Παναθηναϊκού, ήταν ότι είχε τον τέλειο αγωνιστικό χώρο. Αυτό δηλαδή που θέλαμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε», είπε χαριτολογώντας ο Ολλανδός τεχνικός.
Στη συνέχεια μίλησε και για τον τελικό του Champions League, όπου έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα. «Έχει απίστευτη ομάδα. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα πιστεύω», κατέληξε ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: