Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κούτσης: «ΠΑΟΚ για πρώτη θέση»

Στην επέτειο για την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό με τον Άρη, αλλά και στην προσπάθεια του Δικεφάλου στα play-off , αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούτσης με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».
-Για το Κύπελλο του 2003: «Στον τελικό δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο στα προηγούμενα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε το Κύπελλο. Αυτό θυμούνται όλοι. Είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να ξέρεις ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα και να μη βλέπεις φως στο τούνελ».
-Για τον αγώνα της Τετάρτης (18/5) με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το παιχνίδι και στο τέλος θα καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τρίτη και… φαρμακερή. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον κόσμο που να σκέφτεται τα όποια προβλήματα, αλλά μόνο το παιχνίδι και πώς θα το κερδίσει. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ δυνατός και θα νικήσει. Προσωπικά, τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με την ΑΕΚ δε μου λέει τίποτα. Το ματς είναι στην Τούμπα, μία έδρα πολύ δυνατή και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει».
-Για το πρόβλημα με τα «στημένα»: «Η ΑΕΚ είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι, έχει καλούς κεφαλοσφαιριστές, ψηλά παιδιά, που έχουν πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις. Εμένα, όμως, αυτό δε μου λέει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλα αβαντάζ και μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».
-Για το κλίμα «φοβίας» που παρουσιάζεται: «Διαπιστώνω γενικά από το κλίμα, ότι υπάρχει ένας φόβος. Δεν το καταλαβαίνω. Δε θα παίξει με την Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ! Και στο Κύπελλο το διαπίστωσα αυτό. Αυτό θα πρέπει να περάσει και στον κόσμο, ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ και από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πήγε πέρσι στο Καραϊσκάκη και λέγαμε ότι θα κερδίσει, όπως και έγινε. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, να μην υπάρχει ηττοπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: