Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«“Έσβησα” τον Μέσι και με αποβάλανε για να… φανεί»

Σκληρές δηλώσεις εναντίον της ΟΥΕΦΑ, της Μπαρτσελόνα και του Μέσι έκανε ο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της μη τιμωρίας του Σέρχιο Μπούσκετς για το ρατσιστικό σχόλιο στον Μαρτσέλο.

«“Έσβησα” τον Μέσι και με αποβάλανε για να… φανεί»
«Ο καθένας έχει δει τι έχει συμβεί. Εγώ ούτε καν ακούμπησα τον Αλβες και αποβλήθηκα. Ο Μέσι σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα του. Μόνο ένα γκολ από πέναλτι έβαλε. Ετσι, ο τρόπος για να μπορεί να δράσει ελεύθερα ήταν να αποβληθώ εγώ», δήλωσε ο αμυντικός της Ρεάλ και συνέχισε: «Είχαμε την αίσθηση ότι θα περάσουμε. Αλλά τελικά αυτό δεν εξαρτιόταν από εμάς. Νομίζω ότι η UEFA και μερίδα του Τύπου, κατάφεραν με άλλο τρόπο να αντισταθμίσουν το προβάδισμά μας».

Αναφορικά με την τιμωρία του Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος στόπερ σημείωσε τα εξής: «Ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε. Ο Μπούσκετς όμως για αυτά που είπε στον Μαρσέλο; Ο Πέδρο για αυτό που έκανε στον Αρμπελόα; Αν η UEFA θέλει πραγματικά το fair play, τότε καλό θα είναι τα κοιτάξει αυτά τα πράγματα».

Οσο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πέπε δεν έκρυψε πως θα υποστηρίζει την Γιουνάιτεντ: «Φυσικά και θα είμαι με την Μάντσεστερ! Εμείς αξίζαμε να ήμασταν εκεί και όχι η Μπαρτσελόνα. Ολοι είδαν τι έγινε. Στην Μάντσεστερ άλλωστε έχω φίλους, όπως ο Αντερσον και ο Νάνι. Σίγουρα θα είμαι μαζί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: