Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Θα πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους…

Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Φερέιρα μέχρι το τέλος των πλέι οφ, όπως λένε τις τελευταίες ώρες από τον Παναθηναϊκό. Έχουν αποφασίσει, φαίνεται να συνεχίσουν τον εφιάλτη του Πορτογάλου.
Θα πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους…
Μία ακόμα μέρα τα σενάρια περί αντικατάστασης του 64χρονου προπονητή έδιναν και έπαιρναν από το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να προσπαθούν, ανεπίσημα, να σώσουν ό,τι σώζεται.
Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και, κυρίως τον τρόπο που ήρθε αυτή (με τους παίκτες να χάνουν με τα χέρια κάτω και τον Φερέιρα να μοιάζει ανήμπορος να αλλάξει το παραμικρό), ήταν λογικό το… φάντασμα του Γιάτσεκ Γκμοχ να πλησιάσει ξανά στην Παιανία, την ώρα που αναπτύσσονταν σενάρια μέχρι και για απόφαση πρόσληψης του Γιώργου Δώνη! Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα τρεις αγώνες στα πλέι-οφ και πιθανή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ίσως αλλάξει και το κλίμα στην ομάδα.
Οι γνωστοί κύκλοι του Παναθηναϊκού, πάντως, έσπευσαν να δώσουν τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Πορτογάλου. «Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία μέχρι τη λήξη των πλέι οφ», είναι το σχόλιο των «ανθρώπων» του τριφυλλιού τις τελευταίες ώρες, καθώς φαίνεται ότι έχουν πάρει απόφαση να μην απαλλάξουν ακόμα τον Φερέιρα από το μαρτύριο και θα του δώσουν να… πιει το ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: