Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Πριν σωστός, τώρα αστείος!!

Οι κωλοτούμπες συνεχίζονται. Τώρα στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μάκης Χάβος για τους πειραματισμούς του στην ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Μέχρι και μαθητευόμενο μαγο τον αποκάλεσαν, όταν στην πρεμιέρα του έβγαζαν το καπέλο!
Πριν σωστός, τώρα αστείος!
Τον έχουν… γλωσσοφάει τον Μάκη Χάβο, ύστερα από την τριάρα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει δεχτεί τόσα αρνητικά σχόλια, που είναι να απορεί κανείς, μήπως ο Τύπος έχει κάτι προσωπικό μαζί του.
Κι όμως τα ελληνικά Media αυτό που τους διέπει δεν είναι τα θέματα επί προσωπικού, αλλά η… κωλοτούμπα! Ρίξτε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μία μέρα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό!
«Τα τσακάλια κατασπάραξαν τον ΠΑΟ, προσκύνησαν την Τούμπα», έγραφαν με μεγάλα γράμματα οι τίτλοι, ενώ διθυραμβικά ήταν τα σχόλια για τον Μάκη Χάβο.
«Σωστός ο Χάβος και αξίζει συγχαρητήρια» έγραφαν οι μεν και οι δε εκθείαζαν τις… μαγικές πινελιές του Έλληνα τεχνικού, μαζί με την καλή προετοιμασία που έκανε στους παίκτες του κατά της διάρκεια της διακοπής.
Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, ήταν και τότε όπως και την Κυριακή στον Βόλο… χώμα.
Μετά την τριάρα στο ΟΑΚΑ τα σχόλια αντιστράφηκαν και από μέλι οι γλώσσες εξαπέλυαν βέλη!
«Γυμνός στον άερα, Αστείος ο τρόπος που έχασε ο Δικέφαλος, Nαυάγιο, Αεράμυνα και άσφαιρη επίθεση», ήταν μερικές από τις αρνητικές ατάκες του Τύπου αλλά η πιο χαρακτηριστική έλεγε: «Αλαλούμ, ο μαθητευόμενος μάγος νόμιζε ότι έπαιζε Playstation».
Σίγουρα, ο Χάβος φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Θέλησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ μπερδεύοντας τους παίκτες του με τα συστήματα, επειδή δεν μπόρεσε να βρει λογικό εναλλακτικό σχέδιο, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απουσίες και τα προβλήματα!
Είναι σχεδόν σίγουρο όμως, ότι αν του έβγαινε, σήμερα όλοι θα τον αποθέωναν και θα έγραφαν τα γνωστά γραφικά για τον Φερνάντο Χάβο ή τον Μουρίνιο της Τούμπας…
Συγκρίνετε τα πρωτοσέλιδα στις 9/5 και στις 16/5:
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: