Τι το ήθελε η διοίκηση της Γουέστ Χαμ το αποχαιρετιστήριο δείπνο για τη σεζόν; Ο υποβιβασμός της ομάδας έχει κάνει το κλίμα βαρύ και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια!
Η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα από τη Γουίγκαν για την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Ο Άβρααμ Γκραντ απολύθηκε μετά το παιχνίδι, όμως τα προβλήματα για τα «σφυριά» δεν τελειώνουν εκεί, καθώς στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε η ομάδα για το τέλος της σεζόν, σημειώθηκαν επεισόδια που περιελάμβαναν... ιπτάμενα τραπέζια, πιάτα και άλλα αντικείμενα!

Το δείπνο που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου, κόστιζε 275 λίρες για κάθε άτομο (!) και τα πνεύματα άναψαν ότι ο Ντεμπά Μπα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας, οι οποίοι εξοργίστηκαν και άρχισαν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!

«Κάποιοι από τους οπαδούς ζήτησαν αυτόγραφα από τον Μπα, ο οποίος τους είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος. Εκείνοι του απάντησαν ότι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και ότι δεν τους άξιζε τέτοια συμπεριφορά. Τότε ξεκίνησαν όλα...» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας.

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ από την άλλη απέδωσε το συμβάν σε γνωστό... ταραχοποιό, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και όπως υποστηρίζει νωρίτερα είχε κάνει ρατσιστική επίθεση σε άλλον παίκτη της ομάδας!
Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ τα πράγματα μυρίζουν... μπαρούτι εν όψει της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Σάντερλαντ στο «Άπτον Παρκ» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος...