Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Έτσι τα έστηναν από το '96 μέχρι το '03" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για τα «στημένα» της παράγκας Νο1. Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή για το σκάνδαλο του αιώνα και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Έτσι τα έστηναν από το '96 μέχρι το '03" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη «Το κουτί της Πανδώρας» που θα προβληθεί την Πέμπτη, όπου δεν άφησε απέξω την παράγκα νούμερο "1", καθώς αναφέρθηκε για στημένα πρωταθλήματα από το 1996 ως το 2003!
«Θυμάμαι ένα περιστατικό τον 2006 ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ και ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα ήταν πολύ διάσημο στην παράγκα νούμερο «1», μέσω ενός κοινού γνωστού ήθελε να συναντηθούμε. Εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω γιατί δεν ήξερα ποιος είναι ο λόγος.
Το εκμυστηρεύτηκα σε έναν δικηγόρο, ο οποίος και τώρα ασχολείται με την υπόθεση Ψωμιάδη. Με τα… πολλά, συναντηθήκαμε στο σπίτι του κοινού γνωστού. 12 η ώρα το βράδυ. Ήθελα να δω για ποιο λόγο επιθυμούσε να με συναντήσει. Αν και όλα αυτά τα φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είχα έναν άνθρωπο μπροστά μου, ο οποίος επί 3 ώρες, έκανε βόλτες μπροστά μου και μου έλεγε ότι από την περίοδο 1996 μέχρι 2003, ενώ έπαιζα δηλαδή, πώς στηνόταν το πρωτάθλημα.
Άκουγα τον τύπο δηλαδή που εκπροσωπούσε τότε το σύστημα και με έκλεβε. Εμένα, όχι απλά χρήματα, τα συναισθήματά μου,τον κόσμο, όλους. Και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είχα δώσει το λόγο μου, ότι αυτό θα ήταν off the record. Aν και τα ήξερα, η αλήθεια μου φάνηκε λίγο... παραπάνω. Πιο σκληρή δηλαδή».
Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις το σχόλιό του ήταν το εξής:«Περιμένω καταρχήν, πως θα τιμωρηθούν οι υπέυθυνοι αθλητικά».
Πηγή: sportdog.gr

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: