Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Βλασσόπουλος: "Συνεχής η βελτίωση"

Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική Εφήβων είναι ο Γιώργος Βλασσόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα.



Άλλωστε, σε λίγες μέρες ξεκινάει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία από τις 21 έως τις 31 Ιουλίου.

"Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων Γιώργος Βλασσόπουλος και συνέχισε:
"Λάβαμε μέρος σε δύο σημαντικά τουρνουά, ένα στη Γαλλία κι ένα στην Πορταριά και ακολουθεί ένα τουρνουά στην Ιταλία και τα φιλικά με τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη. Μετά από αυτούς τους αγώνες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την τελική δωδεκάδα και στη συνέχεια θα γίνει η πρόβα τζενεράλε με τη Σερβία, προτού αναχωρήσουμε για την Πολωνία".

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτερα τα παιδιά: "Η ομάδα παρουσιάζει συνεχή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα παιδιά που έχουμε μαζί μας έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο".

Όσο για τους στόχους της Εθνικής στην τελική φάση της διοργάνωσης, ανέφερε:"Θα μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης απέναντι στην Κροατία και την Πολωνία, που διαθέτουν πολύ δυνατές ομάδες. Είμαστε αισιόδοξοι".


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: