Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πάει… πίσω το «classico»!


Στις 11 Δεκεμβρίου κληρώθηκε το ισπανικό ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα πρέπει να περιμένει λίγο παραπάνω, καθώς θα αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων των «μπλαουγκράνα» για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.
Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην διπλή μονομαχία του ισπανικού σούπερ καπ στις 14 και 17 Αυγούστου σε Μπερναμπέου και Καμπ Νου αντίστοιχα.

Τα παράπονα, έχουν να κάνουν με την ώρα του παιχνιδιού, αφού το δεύτερο παιχνίδι, στην έδρα της Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στις 23:00 ώρα Ισπανίας (00:00 ώρα Ελλάδας).

Εκτός από την αναβολή του σούπερ ντέρμπι λόγω παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, έγινε και η κλήρωση για όλο το πρωτάθλημα Ισπανίας. Η αυλαία ανοίγει στις 21 Αυγούστου και την πρώτη αγωνιστική, η Ρεάλ του Μουρίνιο υποδέχεται την Μπιλμπάο ενώ η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Μάλαγα. Ενδιαφέρον έχει το Σεβιλιάνικο ντέρμπι μεταξύ της Σεβίλης με την Μπέτις, ενώ η αγωνιστική περιέχει ακόμη τα παιχνίδια: Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Εσπανιόλ-Γρανάδα, Οσασούνα-Βαλένθια, Βιγιαρεάλ-Χιχόν, Λεβάντε-Σαραγόσα και Ράγιο Βαγιεκάνο-Μαγιόρκα.

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: