Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δεν κουνιέται… φύλλο!!

Η αλήθεια είναι πως τις δυο προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ πέρασε μια μικρή μεταγραφική καταιγίδα. Ανακοίνωσε τρεις… μαζεμένες μεταγραφές, ενώ έκανε και την κίνηση για τον Τίμο Χίλντεμπραντ. Όπως όμως συμβαίνει συνήθως, μετά την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη. Και είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ έπεσε μεταγραφική…νηνεμία. Επί το λαϊκότερο, δεν κουνιέται φύλλο. 

Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η περίπτωση μεταγραφής τερματοφύλακα δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο Χίλντεμπραντ δεν δώσει την οριστική του απάντηση. Και όσο ακόμα κρατούν οι διαπραγματεύσεις με τις αγγλικές ομάδες, ο Γερμανός έχει την ΑΕΚ στην αναμονή. Την μεταγραφή του σέντερ φορ μπορεί οι κιτρινόμαυροι να την έχουν βάλει σε προτεραιότητα, αλλά δεν θέλουν να κάνουν βιαστική κίνηση. Άλλωστε ψάχνουν για έναν παίκτη που θα μπορεί να σηκώσει την φανέλα του βασικού. 

Όσο για τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όσο στην ΠΑΕ δεν φτάνουν προτάσεις που να είναι σοβαρές και άξιες λόγου, ζήτημα δεν τίθεται.

Επομένως προς το παρόν υπάρχει… πάγος στις μεταγραφικές εξελίξεις. Αφήστε που οι διοικούντες της ΑΕΚ απασχολούνται περισσότερο με το μείζον ζήτημα της εξεύρεσης του ποσού του ενός εκατομμύριου που απαιτείται μέχρι και την προσεχή Παρασκευή.  
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: