Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μπουτάρης - ιερόδουλες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχτηκε μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη και αντιπροσωπείας των ιερόδουλων καθώς δεν τους ανανεώνει τις άδειες των οίκων ανοχής.

Μπουτάρης - ιερόδουλες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!
Οι ιερόδουλες έφτασαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση. Ενημερώθηκαν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης απουσίαζε και ότι θα επέστρεφε σε λίγο στην αίθουσα και έτσι αποφάσισαν να παραμείνουν έξω από την αίθουσα και να «λογαριαστούν» μαζί του μόλις επιστρέψει.
Μόλις τον είδαν να πηγαίνει προς την αίθουσα τον πλησίασαν και του είπαν: «Γιατί δε μας δίνεις τις άδειές μας;».

Εκείνος απάντησε: «Τα κάνατε μαλλιά κουβάρια». Το είπε αυτό γιατί είχε ζητήσει από τις ιερόδουλες να κάνουν υπομονή και να μην προσφύγουν στην Περιφέρεια μέχρι να βρεθεί συνολική λύση για τα «μαγαζιά» τους από την αρμόδια επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες γνώριζαν ότι εάν προσφύγουν στην Περιφέρεια θα δικαιωθούν και αποφάσισαν να σπάσουν την άτυπη συμφωνία που έκαναν με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα αυτός να εξοργιστεί.
Μπροστά λοιπόν στα έκπληκτα μάτια δημοτικών συμβούλων και πολιτών που παρακολουθούσαν το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιάννης Μπουτάρης συνέχισε τον καβγά με τις ιερόδουλες λέγοντας: «Δε μιλώ άλλο μαζί σας. Θα μιλώ μόνο με τους δικηγόρους σας».
Μία από τις ιερόδουλες ύψωσε τους τόνους ακόμη περισσότερο λέγοντας στον Γ. Μπουτάρη: «Μας κοροϊδεύεις. Είσαι ψεύτης» για να πάρει την απάντηση του δημάρχου «Τα μυαλά σας είναι στα κάγκελα».
Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: