Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η χώρα του "Ό,τι να' ναι"!

Αν απορείτε για ποιο λόγο έχει έρθει η πλήρης κατάπτωση των αξιών και αρχών στην Ελλάδα… Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο εμείς επιτρέψαμε στον Ολι Ρεν να μιλάει για χειραγώγηση της εθνικής κυριαρχίας με τον τίτλο του δανειστή, απλά ρίξτε μία ματιά στη σημερινή αθλητική επικαιρότητα…


Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που είχε πει ο Δώνης δικαιότατα και ειλικρινέστατα. Είναι κάτι πολύ χειρότερο, διότι στην περίπτωσή της, ο καθένας κάνει και λέει ό,τι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Ελάτε, να μην κοροϊδευόμαστε… Δεν μας αξίζει καμία καλύτερη τύχη από αυτή που έχουμε… Από την εποπτεία του ΔΝΤ, από μία κυβέρνηση της προδοσίας, από το ποδόσφαιρο της διαφθοράς και τους προέδρους που στήνουν και τα σημαιάκια.
Μη έχετε καμία αμφιβολία… Η Ελλάδα είναι το απόλυτο κωλοχανείο. Το μέρος όπου ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει και ρέστα δε δίνει. Το μέρος που οι νόμοι πάνε στο διάολο επειδή… «Ο ΟΦΗ είμαστε ρεεεε», ή «Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είμαστε ρεεεεε… Τι να μας πουν;».
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ανέκρουσε πρύμναν και δικαίωσε τον ΟΦΗ για τον αγώνα που έκανε μέχρι τώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επέβαλλε στην ΕΠΟ να κάνει τα πλέι οφ και να γίνουν τα πλέι οφ, τηρώντας πιο χαλαρά κριτήρια αδειοδότησης. Ετσι!
Γιατί στην Ελλάδα νόμος είναι το δίκιο του …επαναστάτη, με ή χωρίς αιτία. Το δίκιο του ΟΦΗ και όλων αυτών που ήθελαν σώνει και καλά να παίξουν, έστω κι με βάση το νόμο δεν έρπεπε… Ε και; Ο νόμος είναι για να αλλάζει… Σιγά μην τηρήσουμε το νόμο; Τι είμαστε; Τίποτα τυχαίοι; Όταν βέβαια, επικρατεί τόση αηδία στον ελληνικό ποδόσφαιρο και η ανομία τείνει να γίνει …νόμος, για ποιο λόγο να τηρήσουμε τα κριτήρια που υπάρχουν;
Η χώρα έχει φτάσει στον πάτο, έχει συναντήσει τη χειρότερη κατάσταση της μεταπολίτευσης και κάποιοι αντί να διδαχθούν εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις ίδιες πρακτικές, που μας κατέταξαν στην κορυφή της λίστας με τις πιο διεφθαρμένες χώρες του κόσμου.
Και την ίδια στιγμή, εμφανίζεται ο Σταύρος Ψωμιάδης υιός του καταζητούμενου Μάκη και δουλεύει ψιλό γαζί την κοινή γνώμη… Ο μικρός έλυσε το πρόβλημα της Καβάλας. «Θα πληρώνουμε κάθε εβδομάδα όσο όσο για να μεταφέρουμε τον κόσμο κάθε Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν για να παρακολουθούν την αγαπημένη ομάδα τους», είπε ο Σταύρος. Ενας άνθρωπος βγαίνει και δουλεύει στα μούτρα μία ολόκληρη κοινωνία.
Και βέβαια, δεν τον εγκαλεί κανείς. Δεν έχει δικαίωμα όντως… Δεν είναι ποινικό αδίκημα ή κοροϊδία. Είναι χλευασμός προς τη χώρα όμως, από αυτούς που θα έπρεπε να τηρούν τη νομιμότητα να συμβαίνουν πράγματα που οπλίζουν τον καθένα να δουλεύει μία ολόκληρη πόλη και μαζί όλους εμάς. Που του προσφέρει το χώρο να έχει τέτοιο θράσος και να μας φτύνει όλους στη μούρη. Δεν φταίνε αυτοί που τα κάνουν. Φταίνε αυτοί που τους έχουν επιτρέψει εδώ και χρόνια.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: