Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο Μέσι μιλάει για την Αργεντινή, την Μπάρτσα και τον Ντιέγκο!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο Αργεντινός στάθηκε στην Αργεντινή και την Μπαρτσελόνα, την Γιουνάιτεντ αλλά και τον Μαραντόνα.

«Στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς πρόκειται για μια ομάδα έτοιμη. Υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι και εγώ με κάθε έναν έχω καλή σχέση. Ίσως είναι και αυτό που παίζει ρόλο και αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στην Μπαρτσελόνα μεγάλωσα τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Πέρασα σημαντικά πράγματα εκεί...», τόνισε αρχικά ο Μέσι συγκρίνοντας ουσιαστικά την Μπαρτσελόνα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Όσο για το ποιον θαύμαζε από την Μπαρτσελόνα όταν ήταν πιτσιρικάς και έπαιζε στις Ακαδημίες των «Μπλαουγκράνα», πρόσθεσε... «Ο Ρονάλντο. Ήταν ένας παίκτης που μου άρεσε, έτρεχε μέσα στο γήπεδο και ήξερε να σπάει τις αντίπαλες άμυνες. Ήταν ένας μεγάλος φορ με τεχνική και ταχύτητα».

Για τις ομάδες που του αρέσουν... «Μου αρέσει η Γιουνάιτεντ επειδή έχει παίκτες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Άρσεναλ έχει ένα σύστημα και μια ιδέα, ενώ η Ρεάλ δεν είναι τόσο φαντεζί ομάδα αλλά έχει εκπληκτικούς παίκτες».   The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: