Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Διαψεύδει ο Καλόπουλος για Ψωμιάδη

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι πέρασε από το μαγαζί του στην Θεσσαλονίκη ο Μάκης Ψωμιάδης, προέβη ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος.
Διαψεύδει ο Καλόπουλος για Ψωμιάδη
Tην πληροφορία δημοσίευσε η εφημερίδα "Εξέδρα", σύμφωνα με την οποία το βράδι της Δευτέρας (04/07) ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο των "στημένων" παράγοντας επισκέφτηκε τον Καλόπουλο στο μαγαζί ελαστικών που διατηρεί ο τελευταίος στη Θεσσαλονίκη.
"Είναι αναληθές το δημοσίευμα και το διαψεύδω" δήλωσε ο διεθνής διαιτητής σχολιάζοντας το δημοσίευμα και συμπλήρωσε: "Το μαγαζί άλλωστε εκείνη την ώρα είναι κλειστό". Αναρωτήθηκε επίσης "πώς είναι δυνατόν ένας καταζητούμενος να κάνει δημόσια εμφάνιση".
Ο Καλόπουλος θα εκπροσωπηθεί την Πέμπτη (07/07) από το δικηγόρο του στο Συμβούλειο Πλημελειοδικών, το οποίο θα εξετάσει αιτήματα για άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα που έχουν καταθέσει κάποια από τα 68 άτομα στα οποία έχει ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής διαιτητής έχει προτάσεις να διευθύνει διθνείς φιλικούς αγώνες και για τον λόγο αυτό επιθυμεί να αρθεί η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: