Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κανένα πρόβλημα στην αδειοδότηση, μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα!!

Οφειλές σε παίκτες που θα αγωνίζονται στην ομάδα και την σαιζόν 2011-2012 είναι το 1.000.000 που πρέπει να βρει και να πληρώσει η ΑΕΚ μέχρι 15 Ιουλίου
Κανένα πρόβλημα στην αδειοδότηση, μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα
Εννέα μέρες έχουν μείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου όταν η ΑΕΚ, βάσει των διακανονισμών που έκανε τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου για να ξεπεράσει την απροθυμία του Νοτιά να βάλει τα χρήματα που όφειλε και να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσόν λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ. Κατά σύμπτωση εκείνη την ημέρα θα ελεγχθούν οι φάκελοι των ομάδων από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αλλά το πρόβλημα που θα έχει η ΑΕΚ αν δεν έχει βρεθεί μέχρι εκείνη την ημέρα το ποσόν κυρίως επειδή ο Νοτιάς θα συνεχίσει να είναι άφαντος δεν θα είναι με την αδειοδότηση της.
Η ΑΕΚ είναι σε όλα εντάξει και η αδειοδότηση της μέχρι τον επόμενο τριμηνιαίο έλεγχο, τον Σεπτέμβριο, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Αν όμως δεν βρεθεί το 1.000.000 ευρώ η ΑΕΚ θα έχει σημαντικότατο εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα. Ο λόγος είναι πως όλο αυτό το ποσόν προέρχεται από διακανονισμούς που έγιναν με τους παίκτες που θα αγωνίζονται και την επόμενη σαιζόν στην ΑΕΚ.
Αρκεί να φανταστεί κάποιος πως θα είναι το κλίμα στην ομάδα όταν μια μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας οι παίκτες θα παραμένουν απλήρωτοι για χρήματα που θα έπρεπε να έχουν εισπράξει εδώ και μήνες και μάλιστα ενώ έχουν ήδη, σε μια ένδειξη πραγματικά καλής θέλησης, υπογράψει πως έχουν πληρωθεί ώστε με αυτά τα έγγραφα που μπήκαν στον φάκελο για την ΕΠΟ να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Θα είναι μια πραγματική βόμβα στα θεμέλια της ομάδας πριν ακόμη ξεκινήσει καλά καλά η σαιζόν 2011-2012. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΑΕΚ ψάχνει τρόπους να καλύψει αυτό το ποσό κι αν ο Νοτιάς εξακολουθεί να είναι άφαντος όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Αν βέβαια χρησιμοποιηθούν χρήματα που προορίζονται για την επόμενη σαιζόν τότε θεωρείται βέβαιο πως το μπάτζετ θα πέσει κι άλλο και δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες πωλήσεις παικτών σε... τιμή ευκαιρίας.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: