Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πλησιάζει στο Χαριλάου ο Παπαστεριανός

Ο Μανώλης Παπαστεριανός φαντάζει αυτή την στιγμή ως νούμερο ένα υποψήφιος για να αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.
Ο πρώην μέσος του Ηρακλή είναι θετικός να ντυθεί στα «κίτρινα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή, η πρόταση του Άρη είναι η καλύτερη που έχει στα «χέρια» του και η πιο συμφέρουσα απ΄ όλες τις πλευρές. Το θέμα του θα μπορούσε να είχε τελειώσει ακόμα και χθες, ωστόσο υπήρξε αλλαγή δεδομένων.
Για την ακρίβεια, την Δευτέρα το βράδυ η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε συνάντηση με την διοίκηση των «κίτρινων» και ουσιαστικά υπήρξε συμφωνία στη πρόταση που του κατατέθηκε διάρκειας τριών ετών με κλιμακωτά αυξανόμενες -ανά χρόνο- οικονομικές απολαβές. Χθες όμως, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε, όσο αφορά την χρονική διάρκειας και τα χρήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης πρότεινε στον 24χρονο μέσο διετές συμβόλαιο, με λιγότερες οικονομικές απολαβές. Μια εξέλιξη που αναγκάζει το ποδοσφαιριστή να εξετάσει εκ νέου τα δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άλλαξε γνώμη.
Ο Άρης παραμένει η πρώτη του επιλογή(έχει προτάσεις από δυο ομάδες της Αθήνας) και επιθυμία του είναι να τελειώσει, ακόμα και σήμερα αν είναι δυνατόν, το θέμα της μεταγραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: