Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πήγε Ολλανδία και προπονήθηκε ο Τσιρίλο!!

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε για τρίτη μέρα σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Ντούρφερθ της Ολλανδίας. Νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα ο Μπρούνο Τσιρίλο, που έγινε ο 28ος παίκτης που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ολλανδία με την μακεδονική ομάδα. Ο Ιταλός ακολουθεί χαλαρό πρόγραμμα, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται και ο Βίκτορ Βιτόλο, που θα μπει από αύριο παρομοίως στο πρόγραμμα. 

Οι έντονες προπονήσεις του ΠΑΟΚ έφεραν και τις πρώτες συνέπειες. Ο Σάκης Παπάζογλου και ο νεαρός Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ήταν τα πρώτα... θύματα αυτής της προετοιμασίας, με σοβαρότερη την περίπτωση του δεύτερου, που υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο, με συνέπεια να αποχωρήσει από το πρόγραμμα και να τεθεί νόκ-άουτ για την επόμενη εβδομάδα. Ο Παπάζογλου αισθάνθηκε ένα σφίξιμο, επίσης στον αριστερό τετρακέφαλο, το οποίο θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να το ξεπεράσει.

Για μεταγραφικά ενδιαφέροντα ταξίδεψε σήμερα στο Ντίσελντορφ ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που είχε επαφή με ξένο μάνατζερ για την μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει ακόμη δύο παίκτες, έναν κεντρικό επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό, για να κάνει τους ουσιαστικούς αγωνιστικούς σχεδιασμούς του. Λεπτομέρειες σύντομα, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει όλο το διαθέσιμο υλικό του τώρα, στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας του. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: