Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Θέλω να κερδίσω τον Μπόλονι"

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος τελικά πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Λάζλο Μπόλονι και βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία, μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» για την πρόταση που δέχθηκε από τον Εργοτέλη, αλλά και γιατί παρέμεινε στον ΠΑΟΚ.
"Θέλω να κερδίσω τον Μπόλονι"
«Πράγματι οι άνθρωποι του Εργοτέλη ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να επιστρέψω. Τούς εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δε θα έκανε μόνο ζημιά στην καριέρα μου, αλλά θα μου έκοβε και το δικαίωμα να κάνω τους στόχους μου πραγματικότητα. Στόχος μου τώρα είναι να δώσω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αλλωστε ήρθα με μοναδικό σκοπό στη Θεσσαλονίκη να βοηθήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Το θέμα μου δεν ήταν ο Εργοτέλης, από τον Εργοτέλη πέρασα, έδειξα τι μπορώ να κάνω και με τιμάει που έρχεται σήμερα και ζητάει την επιστροφή μου. Αλλά έμενα σκοπός μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ, να αποδείξω τι αξίζω και να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του νέου μου προπονητή», επισήμανε ο Λαρισαίος παίκτης και συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα μου είναι μια πρόκληση για έμενα. Είμαι σε μια ομάδα που παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες και το ομαδικό παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ μέσα στη Τούμπα. Αυτός είναι ο στόχος μου, να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ με την ασπρόμαυρη φανέλα και να κάνω αυτό τον υπέροχο κόσμο να πανηγυρίσει τίτλους. Για μένα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα».
Ο Κουτσιανικούλης, πάντως, δεν ξέχασε τους ανθρώπους του Εργοτέλη που τον στήριξαν στο ξεκίνημά του: «Προς το παρόν βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ, μού αρέσει να αγωνίζομαι στη Τούμπα και θέλω να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν και επένδυσαν σε έμενα. Τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους που με στήριξαν δε τους ξεχνώ, τώρα όμως είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους. Για το μέλλον δεν μπορώ να προϊδεάσω τίποτα. Ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεός να έχω υγεία και όλα τα άλλα έρχονται, μέσα από σκληρή δουλειά και προπόνηση».
Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει στον ΠΑΟΚ: «Αυτά τα δυο χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ έμαθα πολλά και πλέον νοιώθω πιο ώριμος από ποτέ για να αποδείξω ότι δεν έκαναν λάθος που επένδυσαν πάνω μου. Θεωρώ ότι αν όλα πάνε καλά, φέτος θα κάνω το βήμα παραπάνω».
Πάντως ο Κουτσιανικούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στον Εργοτέλη. «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω από τώρα, η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μου και οι άνθρωποι στο νησί μού φερθήκαν σα να ήταν οικογένειά μου. Άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Νίκος Τζώρτζογλου που ήταν σαν πατέρας για εμένα, από όταν πάτησα στο νησί μέχρι και τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Έχω φίλους εκεί, το νησί το αγαπώ και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο κατεβαίνω. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γυρίσω πίσω, είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν κάτοικος, αλλά δε θέλω να κάνω από τώρα τέτοια σχέδια».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: