Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μαλεζάς: «Πρόκριση στους ομίλους του Europa League»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και πριν από λίγα λεπτά ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου για την περασμένη χρονιά, αλλά και γι’ αυτή που έρχεται:
Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Επιτυχία θα θεωρούσα μία πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ένα καλό ξεκίνημα στην Ελλάδα και θα δούμε τους στόχους στη συνέχεια».
Για την προσωπική του καριέρα: «Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Τα τελευταία δύο χρόνια βελτιώθηκα σε ένα σημείο που προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Η τελευταία χρονιά δεν ήταν όπως ήθελα. Δε θέλω να υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτή η χρονιά είναι στο χέρι μου και της ομάδας για να είμαστε καλύτεροι».
Για το γεγονός ότι παλιότερα η άμυνα ήταν πιο δυνατή απ’ ότι πέρσι: «Τα δύο χρόνια είχαμε έναν προπονητή και πέρσι είχαμε τρεις. Αυτό επηρεάζει την ομάδα. Αυτό ευθύνεται στο ότι οι παίκτες δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτή η χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όπως οι άλλες δύο που δε δεχόμασταν εύκολα γκολ».
Για τη διατήρηση του κορμού: «Αν δούμε την ενδεκάδα την περσινή με την πρώτη προετοιμασία με τον κ. Σάντος θα δούμε ότι είναι λίγες οι αλλαγές. Οι παίκτες έχουν δεθεί, έχουν κάνει μία καλή παρέα και με τις προσθήκες 2-3 ποδοσφαιριστών να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Και φέτος θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια παρέα για να πετύχουμε το στόχο μας».
Για το τι πρέπει να αλλάξει για να φτάσει η ομάδα σε έναν τίτλο: «Αυτό είναι δουλειά των υπευθύνων. Εμείς αυτό που μπορούμε θα προσπαθούμε να το βγάζουμε στο γήπεδο και με τις προσθήκες που θα γίνουν να τις βγάλουμε στο γήπεδο».
Για την πρόταση από ομάδα του εξωτερικού: «Υπήρχε μία καλή πρόταση για μένα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Πέρασε πολύ γρήγορα από το μυαλό μου γιατί η ομάδα δε δέχτηκε, άρα εγώ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω».
Για την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας με την κρίση: «Δεν το περίμενα. Πέρσι ενώ ήμασταν στα προκριματικά του Champions League ήταν χαμηλότερη η κίνηση. Φέτος βλέπουμε τι γίνεται και κανένας δεν το περίμενε. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος».
Για τον νέο τεχνικό, Μπόλονι: «Είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε. Εχει δείξει καλά στοιχεία σε εμάς που έχουμε γνωρίσει πολλούς προπονητές. Δε θέλω να τον συγκρίνω με κάποιον. Καλό είναι να δούμε πως θα είναι η ομάδα στα παιχνίδια.»
Για την επιστροφή του Τσιρίλο: «Δεν μπορώ πραγματικά να πω ότι έφυγε. Ο Μπρούνο έκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά. Βοήθησε την ομάδα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Θεωρώ το ότι έμεινε τελικά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».
Γενικότερα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όταν διαβάσαμε τις συνομιλίες, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να γίνουν έτσι τα πράγματα. Καλύτερο είναι να κρίνει η δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: