Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οριστικά στην... Τότεναμ ο Μόντριτς!

Παίκτης της Τότεναμ θα παραμείνει οριστικά και την επόμενη σεζόν ο Λούκα Μόντριτς, όπως αποφασίστηκε, μετά από συνάντηση που είχε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τον πρόεδρο των «σπιρουνιών» Ντάνιελ Λίβι και τον τεχνικό της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ.

Ο 25χρονος άσος ήρθε από την Κροατία το απόγευμα της Τετάρτης και πήρε ταξί κατευθείαν για το γήπεδο όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση για το θέμα της μεταγραφής του. Εξέφρασε αρχικά την επιθυμία του να αποχωρήσει σε περίπτωση που φέρει ο ατζέντης του οικονομικά αποδεκτή πρόταση για την Τότεναμ, όμως κατάλαβε γρήγορα πως οι ισχυρισμοί του δεν είχαν καμία απολύτως τύχη.

Λίβι και Ρέντναπ είχαν προαποφασίσει το μέλλον του και απλά του το ανακοίνωσαν. Δεν τίθεται κανένα θέμα πώλησης ανεξαρτήτως οικονομικής προσφοράς που μπορεί να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ θα συνεχίσουν να δίνουν την επόμενη χρονιά την απαραίτητη ποιότητα στο κέντρο της ομάδας.

Ο παίκτης φέρεται να αντιλήφθηκε ότι δεν έχει άλλη επιλογή και μετά από τη 40λεπτη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου αποχώρησε σκεπτικός από το γήπεδο, με την Τότεναμ να τονίζει ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και ότι καμία πρόταση ανεξαρτήτως ποσού δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Ο Μόντριτς παραμένει «σπιρούνι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: