Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Τρέχουμε με το ρολόι αντίστροφα"...!!

To αυτονόητο τόνισε στους παίκτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, πως δηλαδή πρέπει να δουλέψουν με τις μηχανέςστο... φουλ, ώστε η ομάδα να είναι 100% έτοιμη, όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της.
"Τρέχουμε με το ρολόι αντίστροφα"...
Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση των προπονητικών χώρων και να απευθύνω έναν χαιρετισμό στους φιλάθλους μας», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, ενώ για τη συνέχεια την πορεία της προετοιμασίας είπε: «Αρχίσαμε την προετοιμασία εδώ και λίγες ημέρες και όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά. Υπάρχει ανάγκη να δουλέψουμε καλά γιατί έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Αύριο θα ολοκληρώσουμε τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας, ενώ θα συνεχίσουμε για δέκα μέρες στο πιο δροσερό κλίμα της Αυστρίας, όπου θα δώσουμε και τέσσερα φιλικά».
Ο 64χρονος προπονητής τόνισε την ανάγκη να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο βαθμό έτοιμος για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. «Κάνουμε αυτή τη στιγμή ό,τι και οι ποδηλάτες, τρέχουμε με το ρολόι αντίστροφα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και έχουμε τέσσερις εβδομάδες μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τον αντίπαλό μας στα προκριματικά. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε τον αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο μας και να συνεχίσουμε με βάση τον πρώτο μας στόχο, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League».
Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, όπως και ο έτερος προς πώληση παίκτης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: