Από νωρίς στον Ατρόμητο έκαναν τις πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις και δεν λένε να σταματήσουν εκεί. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου δοκιμάζει τον Άγγλο αμυντικό Γουέιν Τόμας, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στο Καρπενήσι, προκειμένου να λάβει μέρος στις προπονήσεις του συλλόγου. Εκεί θα παραμείνει για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Γιώργος Δώνης.
Ο Τόμας έχει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, αφού έχει παίξει επί σειρά ετών στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα των Στόουκ, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Ντονκάστερ. Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1979 στο Γκλόστερ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τορκί (1995-2000), ενώ με τη φανέλα της Στόουκ (2000-2005) συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.
Μετακόμισε στην Μπέρνλι (2005-2007) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας με τη Σαουθάμπτον (2007-2010). Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Ντονκάστερ, πάλι στην Τσάμπιονσιπ. Παίζει ως κεντρικός αμυντικός και σαν δεξιός αμυντικός και έχει ύψος 1,88μ.

Πηγή: gazzetta.gr