Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Περέα: «Η πίεση στην Αργεντινή»

Ο αμυντικός της Κολομβίας, Λουίς Περέα τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα έχει άγχος απέναντι στην Αργεντινή.



Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων είναι αυτό της Αργεντινής με την Κολομβία για την δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει και τη νίκη τότε θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Ο αμυντικός της Κολομβίας, Λουίς Περέα τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα έχει άγχος στο παιχνίδι με την «μπιανκοσελέστε» καθώς το φαβορί είναι η Αργεντινή.
«Η πίεση είναι στην Αργεντινή. Μετά την ισοπαλία με την Βολιβία δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη. Αυτό ίσως να είναι πλεονεκτικό για εμάς, γιατί θα μας δώσει περισσότερους χώρους», είπε αρχικά στα Μέσα της πατρίδας του.
«Εκτός από το ότι αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, πρέπει να βρούμε τρόπους να επιτεθούμε κιόλας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούθμε».
Σχετικά με το μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε: «Για να αντιμετωπιστεί πρέπει να είναι πάνω του 2 με 3 ποδοσφαιριστές. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αλλά δεν παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως παίζουν και στους συλλόγους τους και για αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να τον κόψουμε», είπε ο Περέα.

Πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που έχει και η νόβα το κόπα αμέριψα και έχει κάτι να χαζεύουμε!