Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ενταση στην ΓΣ του Πανιώνιου!!

Ενταση προκλήθηκε στην Γενική Συνέλευση του Πανιώνιου όταν τα μέλη διαφώνησαν για την εκλογή ή μη νέας διοίκησης. Καμία απόφαση δεν λήφθηκε σε ό,τι αφορά την πρόταση των Κύπριων επενδυτών για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ΓΣ του Πανιώνιου έγινε με στόχο να αποφασιστεί τελικά αν πρέπει να προχωρήσει το deal με τους Κύπριους επενδυτές ή όχι. Τελικά η όλη διαδικασία εκτροχιάστηκε όταν η πλειοψηφία του σώματος ζήτησε να γίνει εκλογή νέας διοίκησης. Υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης τάχθηκε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Τσακίρη, Γιώργος Ζερβακάκος.  Εξάλλου, πρόταση μομφής κατά του Γεράσιμου Βεντούρη κατέθεσε ο εκπρόσωπος των Ιώνων!

Σε ό,τι φορά την πρόταση των Κυπρίων ο Κώστας Τσολακάκης εναντιώθηκε εκ νέου τονίζοντας πως είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή»! Από την πλευρά του ο Χάρης Σταμούλης, χρηματοοικονομικός σύμβουλος και εκπρόσωπος των «πανθήρων», εξήγησε πως η πρόταση έχει κενά για τα οποία δεν έλαβε ποτέ απαντήσεις από την πλευρά των ενδιαφερόμενων. Τέλος, είπε πως είναι απορίας άξιο που δεν γνωστοποιούν την ταυτότητά τους και τόσο καιρό παίζουν ένα ανεξήγητο κρυφτούλι.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Πλατανιάς (εκπρόσωπος των Κύπριων επενδυτών) εξέφρασε την απαισιοδοξία του ότι μπορεί να προχωρήσει το deal, ωστόσο ζήτησε να τους δοθεί μια ευκαιρία και να βάλουν τις 600.000 ευρώ που έχουν δεσμευθεί.

Ο εκπρόσωπος των «πανθήρων» εν συνέχεια δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού. Έχουμε βαρεθεί εδώ κι ένα μήνα. Καθόμαστε και μιλάμε για χρέη που έχετε δημιουργήσει εσείς και μόνο εσείς. Αν θέλετε να ξεκινήσουμε πόλεμο, μπορούμε να το κάνουμε».

Ο κ. Βεντούρης απάντησε, αρνούμενος τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου των «πανθήρων»: «Είχαμε πολλές διαφωνίες όλον αυτό τον καιρό και γι’ αυτό έχει τραβήξει τόσο πολύ το θέμα. Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού».
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: