Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέα συνεργασία για Ολυμπιακό Βόλου

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με την εταιρία «ΜΟΤΟΡ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΠΕ», προέβη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέσω ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις του προέδρου της εταιρίας, Θεόδωρου Κωσταρά:
 
«Επίσημος Υποστηρικτής του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είναι η εταιρία «ΜΟΤΟΡ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΠΕ» και ο κ. Θεόδωρος Κωσταράς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα και στον κόσμο της.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Θεόδωρος Κωσταράς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:
 
«Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου κατά την περσινή  αγωνιστική περίοδο ήταν πραγματικά μαγική. Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν γεμάτες ένταση και πάθος για το ερυθρόλευκο χρώμα. Κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει το «φλερτ» της ομάδας  με το Κύπελλο,  ούτε την κατάκτηση της 5ης  θέσης και την έξοδό της στα σαλόνια της Ευρώπης. 

Για να συμβούν όμως όλα αυτά, εργάστηκαν κάποιοι πολύ σκληρά, εργάστηκε το Δ.Σ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, εργάστηκαν οι παίκτες, έδωσαν όμως και το δικό τους αγώνα και οι φίλαθλοι, στηρίζοντας την ομάδα, εντός και εκτός γηπέδων.

Τη  φετινή  χρονιά που τα πράγματα είναι δύσκολα και οι εξελίξεις μας έχουν παγώσει όλους, επιλέξαμε εγώ και οι συνεργάτες μου στη «ΜΟΤΟΡ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΠΕ» να δηλώσουμε έμπρακτα και ενεργά «Επίσημοι  Υποστηρικτές» της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  γιατί για μας ισχύει το γνωστό: «μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα». Στηρίζοντας την «Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937», στηρίζουμε το νέο Δ.Σ της  Π.Α.Ε., στηρίζουμε την ομάδα, (προπονητή, παλιούς  και νέους παίκτες), στηρίζουμε  την ιστορία αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας με EXTRA παροχές και εκπτώσεις της εταιρείας «ΜΟΤΟΡ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Ε.Π.Ε.»
 
Μ’ αυτή μας την ενέργεια θέλουμε να αφυπνίσουμε,  πρώτα, τον επιχειρηματικό κόσμο του Βόλου για να στηρίξει την ομάδα της πόλης του και να πετύχει την καλύτερη δυνατή προβολή διαφημιζόμενος μέσα από τα άκρως αποτελεσματικά εργαλεία  (πινακίδες, ηχητικά, έντυπο υλικό, site, banner,  κ.LP.)  που διαθέτει η «Π.Α.Ε . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» και δεύτερο, να αφυπνίσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Βόλου, έτσι ώστε να στηρίξει ουσιαστικά την ομάδα  που του χάρισε πέρυσι μεγάλες στιγμές, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας  και να αποδείξει και φέτος την αγάπη του για την ομάδα με την ενεργή παρουσία του στο γήπεδο και όλοι μαζί να αποδείξουμε,  πόσο  μεγάλη οικογένεια  είμαστε αυτοί που ανήκουμε στον  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ. Και νιώθουμε σίγουροι πως θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας, την πόλη μας και για όλη τη Μαγνησία».




Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: