Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

''Ο Ολυμπιακός πληρώνει την κρίση"

O Tζόρντι Μπερτομέου σχολιάζοντας την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πληρώνει την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
''Ο Ολυμπιακός πληρώνει την κρίση"
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας παραχώρησε συνέντευξη στη «Sport» λίγο πριν τη γενική συνέλευση της Βαρκελώνης και τόνισε όταν ρωτήθηκε για την κρίση πως «πρέπει να κοιτάξετε το όλο. Είναι παράλογο να σκέφτεστε πως ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να έχει προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε. Εχει προβλήματα, γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη πιο σημαντική κρίση».
Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξήγησε για το μέλλον της διοργάνωσης πως «οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να έχουν την ομόφωνη συγκατάθεση των συλλόγων και να διατηρούν το σύστημα που προέρχεται από τις εθνικές λίγκες. Το πρόβλημα είναι πως πάντα πρέπει να ταιριάζεις στο πρόγραμμα. Η ιδανική φόρμουλα είναι οι ομάδες να φύγουν από τα πρωταθλήματα τους. Οι σύλλογοι θέλουν περισσότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και στις άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εμείς δεν γίνεται να κλείσουμε τα αυτιά μας. Μελετούμε τις αλλαγές που μπορούν να κάνουν καλό στη διοργάνωση, χωρίς να διαλύσουν κάτι από τα καλά που έχουμε επιτύχει».
Σχετικά με το ενδεχόμενο να επηρεαστεί η Ευρωλίγκα από το λοκ άουτ στο ΝΒΑ, ο Μπερτομέου τόνισε ότι «μπορεί να έρθουν παίκτες όπως ο Άντερσεν, αλλά όχι ο Νοβίτσκι, ο Πάου και ο Κόμπε».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: