Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Στον Άρη λόγω Τσιώλη"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Έλληνα προπονητή ο Κώστας Kαπετάνος, καθώς εκτός του Άρη οι δύο τους γνωρίζονται καλά μέσω της κοινής θητείας στον Βόλο.
"Στον Άρη λόγω Τσιώλη"
«Πιστεύω ότι έκανα μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα μου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Μετά από μια γεμάτη χρονιά, στα τελευταία παιχνίδι δεν συμμετείχα στον Βόλο για διάφορους λόγους. Περίμενα πως και πώς να έρθω στον Άρη.
Ο Σάκης Τσιώλης ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα. Όταν έχεις μια καλή συνεργασία με έναν άνθρωπο σίγουρα συμβάλει πολύ στην ψυχολογία σου. Πιστεύω και θέλω να ελπίζω πως θα κάνω ακόμα καλύτερη χρονιά», σχολίασε ο 27χρονος μέσος μιλώντας στο «ΑΡΗΣ FM».
Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Ο κ. Τσιώλης με έβαλε σε νέα θέση όσο αγωνιζόμουν στον Βόλο, στα χαφ. Πιστεύω όμως ότι σε όποια θέση κι αν μου ζητήσει να αγωνιστώ θα μπορέσω να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα γίνεται.
Ο κ. Τσιώλης είναι ένας ικανός προπονητής. Δουλεύει πολύ στην τακτική κάτι που το μεταδίδει εύκολα στους ποδοσφαιριστές του. Δεν σου φωνάζει αν κάνεις κάποιο λάθος αλλά επιμένει στην δουλειά. Καταφέρνει να πάρει από τον παίκτη το 100% που μπορεί να αποδώσει».
Για τους οπαδούς: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με φοβερό κόσμο και τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί του δεν δημιουργούν επεισόδια και μακάρι κι εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω πολλά για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: