Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Δεν μας αγγίζει η κινδυνολογία»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα υποστεί κυρώσεις από την ΟΥΕΦΑ, λόγω της εμπλοκής του Αχιλλέα Μπέου στο σκάνδαλο Koriopolis, παρουσιάστηκε ο Θανάσης Χαρμάνης.

Ο νομικός εκπρόσωπος της θεσσαλικής ομάδας, τόνισε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6πως «η κινδυνολογία δεν μας αγγίζει», ενώ πρόσθεσε με… νόημα ότι «δεν νομίζω πως πρέπει να την πληρώσει ο κ. Μπέος και… για τα ελγίνεια μάρμαρα».

«Στις 14 Ιουλίου παίζουμε στο Βελιγράδι με τη Ραντ. Αυτή η κινδυνολογία δεν μας αγγίζει. Δεν νομίζω να έχει τιμωρηθεί ομάδα από την ΟΥΕΦΑ χωρίς την απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου. Ο Αχιλλέας Μπέος, προ τετραμήνου, έχει παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ. Αντιμετωπίζει μια προσωπική περιπέτεια. Δεν νομίζω να την πληρώσει ο Μπεος για τα ελγίνεια μάρμαρα. Ο κύριος Μπέος δεν έχει προφυλακιστεί για στημένα ματς, αλλά για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε αρχικά ο κ. Χαρμάνης και πρόσθεσε:

«Δεν είναι υπάρχει καμία περίπτωση της θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά του Europa League να την πάρει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Μοναδική περίπτωση είναι να περάσει η αντίπαλος του Βόλου χωρίς αγώνα».





Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: