Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο Μπόλονι κερδίζει τους παίκτες!!

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το πώς ο νέος προπονητής της ομάδας αρχίζει να οικοδομεί καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές…
Ο Μπόλονι κερδίζει τους παίκτες
Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ στο Άρμεν της Ολλανδίας. Το κλίμα στην ομάδα δείχνει να είναι ιδανικό. Ο προπονητής Λάζλο Μπόλονι σιγά σιγά δείχνει να έχει μπει στο πνεύμα της ομάδας και να είναι ο «πατέρας» αυτής στην προσπάθεια που γίνεται για να χτιστεί ο ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς αλλά ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ με την προσπάθεια που δείχνει και τη δουλειά που κάνει δείχνει να έχει κερδίσει τους παίκτες.
Το αναφέρουμε αυτό διότι οι προπονήσεις αν και είναι επίπονες καταφέρνει με τον δικό του τρόπο να ξεπερνάει την κούραση που βγάζουν από την προετοιμασία οι παίκτες και να έχουν καλύτερη διάθεση.
Φυσικά σε κάθε προετοιμασία η προσπάθεια πρέπει να είναι επίπονη αφού για να θρέψεις καρπούς απαιτείται να κάνεις σωστή δουλειά. Μόνο με σωστή προετοιμασία μπορείς να περιμένεις καλά αποτελέσματα. Ο τεχνικός του Δικεφάλου προσπαθεί μέσα από την τακτική οι παίκτες του να αφομοιώσουν τα στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε το αγωνιστικό τέμπο που θα έχει την φετινή χρονιά να είναι ακόμη καλύτερο από τις προηγούμενες.
Μετά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ κινούνται και για την απόκτηση κατά πρώτον ενός σέντερ φορ και κατ’ επέκταση και ενός ακόμη μεσοεπιθετικού. Ήδη αρκετά ονόματα βρίσκονται στη λίστα του Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος σε συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα και Θοδωρή Ζαγοράκη προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν φυσικά και ονόματα σέντερ φορ που αγωνίστηκαν τη χρονιά που μας πέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως οι λύσεις αυτές περνούν από «κόσκινο» από τους υπευθύνους αφού για τη θέση αυτή δεν υπάρχει λάθος. Για το λόγο αυτό λοιπόν η ανεύρεση του σέντερ φορ ενδέχεται να καθυστερήσει για λίγα ακόμα 24ωρα.
Παρόλα αυτά η προσπάθεια συνεχίζεται με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες αφού όλοι στο ρόστερ που υπάρχουν στην ομάδα θεωρούνται αναντικατάστατοι από τον Λάζλο Μπόλονι. Το Σάββατο δε που είναι τα αποκαλυπτήρια της ομάδας εκεί θα διαπιστωθεί κατά πόσο το υλικό που έχει χρειάζονται και άλλοι παίκτες αλλά και σε θέσεις. Δε χρειάζεται πίεση αλλά σοβαρότητα και υπευθυνότητα έτσι όπως δείχνουν αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας. Άλλωστε αυτοί θα λογοδοτήσουν στο τέλος για όλα όπως συνήθως γίνεται.
ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: